Mavrična vila

Opis mavrične vile v največ 50 znakih s presledki.

Kaj je Mavrična vila?

“Mavrična vila” je waldorfska vzgojiteljica Waldorfskega vrtca Maribor Mavrična dežela, ki z lastnimi sredstvi uresničuje idejo o pomoči in lajšanju stisk otrok hospitaliziranih v bolnišničnem okolju.

S svojim nastopom, pravljico, prstno igro in delavnico poskuša otroke za trenutek popeljati v drugi svet, svet domišljije, svet v katerem so v resnici doma.

Pravljice so zdravila za otroško dušo. Otroka popeljejo v domišljijski svet, čarobnost, kjer je skoraj vse mogoče. Pravljice so napolnjene z obljubo. To je njihova moč, otroku je v pomoč, da premaga stiske in strahove.

Donatorji v šolskem letu 2017/2018

Projekt MAVRIČNA VILA, ki deluje v okviru Waldorfskega vrtca Maribor – Mavrična dežela, je tudi v letu 2018 dobila darilo. Iskreno hvaležni smo podjetju  Real security d.o.o., ki nam je tudi letos namenilo cel kup denarja za našo Mavrično vilo, projekt, s katerim pričaramo nasmehe na obraze hospitiranih otrok v Ukc Mb. Mavrična vila bo še naprej vsak četrtek s svojo pravljico in delavnico otroke vsaj za trenutek popeljala v svet domišlije, kjer so v resnici doma. 

Hvala Real security d.o.o.

Kolektiv Waldorfskega vrtca Maribor – Mavrična dežela

 

 

Donacija leta 2022

RISK konferenca 2022